wave

Loopbaanbegeleiding

Hoe krijg ik het beter naar mijn zin op mijn werk? Zal ik een nieuwe baan zoeken? Wat ga ik dan doen en hoe vind ik die baan? Wat moet er in mijn CV en hoe zet ik mezelf goed neer op de arbeidsmarkt?

Zijn dit vragen die jou nu bezighouden, dan help ik je graag de antwoorden te vinden. Het loopbaan perspectief staat centraal. Maar het staat niet los van andere aspecten van je leven. Vitaliteit, werk-privé balans, relatie, gezin, ontspanning. Wat van belang is, betrekken we bij het traject. Het gaat er immers om dat je niet alleen als professional, maar als mens lekker in je vel zit en het leven leidt zoals jij dit wilt. Zodat je je met de goede energie aan het werk kunt zijn.

trap-naar-zee

Ik gebruik verschillende vragenlijsten die leiden tot inzicht in wie je bent,
wat je wilt en waar je talent ligt. Dit resulteert in een persoonlijk profiel. Vervolgens vertalen we dit naar werk en naar de arbeidsmarkt. Welk werk, welke rol en welke werkcultuur past bij jou? Dit brengt een helder zoekprofiel. Indien gewenst breiden we dit uit met praktische sollicitatiehulp: een up to date CV, samen zoeken en bespreken van vacatures, evalueren van je sollicitatie-ervaring. 


Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Is er een klik, dan spreken we een minimaal aantal gesprekken af, variërend van drie tot zes. Gaandeweg kijken we of dat voldoende is. Dit leggen we vast in een overeenkomst. Ik ga uit van gesprekken van 1 à 1,5 uur. Tussen de gesprekken door werk je aan opdrachten en ondersteun ik je per mail of per telefoon. Onderwerpen en werkvormen stem ik af op jouw vraag.

Informatie over de instrumenten en werkvormen die ik gebruik, vind je hier.

 

Coaching op je loopbaanpad
is als een pas op de plaats.
Om even met een ander
in veiligheid en rust
een frisse blik te krijgen
op je talent en je mogelijkheden.
Zodat je met praktische tools
en
nieuwe energie
je levens- en loopbaanpad
succesvol kunt vervolgen.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Email: Marja@Martd.nl             

Telefoonnummer: (+31) 629578537


Aangesloten bij CMI / NOLOC - Gecertificeerd Loopbaanprofessional