wave

Intervisie voor professionals

Intervisie is een goede manier om jezelf als professional scherp en in de leerstand te houden. Dit werkt het best met een groep die bestaat uit gelijken, bijvoorbeeld collega's uit een bepaald werkveld.

Ik faciliteer de intervisie. Dit betekent dat ik de methodiek introduceer, een aantal bijeenkomsten begeleid en het daarna overdraag aan de groep zelf. Ideale groepsgrootte is tussen de drie en vijf deelnemers.

Teambegeleiding

Een team is een effectief team als een ieder met passie zijn rol vervult, de teamspirit hoog houdt en het gezamenlijk te bereiken resultaat als einddoel heeft. Achter deze simpele zin schuilt een wereld van valkuilen. Het gaat niet vanzelf om een DreamTeam te worden en te blijven. Tijd nemen voor regelmatige reflectie op de teamsamenwerking is daarbij een noodzakelijke voorwaarde.

Als teamcoach faciliteer ik deze reflecties. Onderwerpen die aan de orde komen: vergroten zelfinzicht, benutten van elkaars kwaliteiten, op goede wijze elkaar feedback geven, persoonlijke groei verbinden aan teamgroei.

chairs

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Email: Marja@Martd.nl             

Telefoonnummer: (+31) 629578537


Aangesloten bij CMI / NOLOC - Gecertificeerd Loopbaanprofessional