wave

Coaching op levensvragen

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd? Waarom loop ik steeds tegen dezelfde belemmeringen aan? Welke stappen kan ik zetten om een beter evenwicht te voelen tussen mijn werk en privé leven? 

Zijn dit vragen die jou nu bezighouden en draaien je gedachten regelmatig in kringetjes rond zonder dat je het idee hebt dat je verder komt? Ik help je graag de antwoorden en oplossingen te vinden. Ik luister, structureer en reik je nieuwe inzichten aan. In veiligheid en rust bespreken we de levensthema's die jou bezighouden. Of het nu gaat om vitaliteit, relatie, gezin of werk, ik help je om je leven vorm te geven op de manier waarop jij het wilt leiden.

voetjes

Een coachtraject van drie tot zes gesprekken is vaak al genoeg om met nieuwe inzichten, met nieuw gedrag en met rust in je hoofd je levenspad te vervolgen.

Ik gebruik verschillende vragenlijsten en methodieken die ervoor zorgen dat je een beter zicht hebt op wie je bent, wat je nu doet, wat je denkpatroon is en hoe dit je mogelijk beperkt in hoe je wilt leven. Inzicht is het begin. Daarna bespreken we wat je nodig hebt om een verandering in gang te zetten. Vaak moeten we eerst terug naar het verleden. Afscheid nemen van oud zeer, van tegenslag, van dat deel van jou dat je vroeger was maar nu niet meer effectief is. We verbinden dit met het heden. Wat is je kracht, wat is je verlangen, durf je ervoor te kiezen om dat als uitgangspunt te nemen? We trekken het door naar de toekomst. Je koers uitzetten, plannen maken en uitvoeren. Ik help en ondersteun je daarbij.

Belangrijk: coaching is geen psychologische interventie. Mochten er thema's of trauma's aan de orde komen die beter met een andere discipline, zoals een psycholoog, kunnen worden besproken, dan zal ik je daar op wijzen en naar doorverwijzen.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. In dit gesprek maken we je coachvraag scherp. Is er een klik, dan spreken we een minimaal aantal sessies af. Gaandeweg kijken we of dat voldoende is. Dit leggen we vast in een overeenkomst. Ik ga uit van gesprekken van 1 à 1,5 uur. Tussen de gesprekken door werk je aan opdrachten en ondersteun ik je per mail of per telefoon. Onderwerpen en werkvormen stem ik af op jouw vraag, zie hier voor een overzicht.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Email: Marja@Martd.nl             

Telefoonnummer: (+31) 629578537


Aangesloten bij CMI / NOLOC - Gecertificeerd Loopbaanprofessional