wave

Gratis Ontwikkeladvies was groot succes; alle 50.000 trajecten in één dag uitverkocht

Het Ministerie van SZW had per december 2020 (opnieuw) geld vrijgemaakt om Nederlanders een gratis Ontwikkeladvies te verstrekken onder het motto NL Leert Door. Er was ruimte voor 50.000 ontwikkeladviezen. Veel mensen hadden zich voor 1 december al gemeld als belangstellende. Ook ik had zo'n 25 gegadigden op mijn lijst. Deze kon ik per 1 december allemaal in het systeem van het Ministerie invoeren en dat was maar goed, want aan het eind van de dag waren de 50.000 trajecten allemaal 'uitgedeeld'.

Wat een succes is dit! En wat is het - nu ik in februari 2021 een aantal van deze trajecten alweer heb afgesloten - een mooi instrument. Wat is het fijn dat met slechts vier gesprekken en met hulp van een aantal vragenlijsten, mensen weer met nieuwe inzichten en positieve energie vervolgstappen op hun loopbaanpad kunnen zetten.

Voor wie het gratis traject heeft gemist en toch rondloopt met loopbaanvragen: neem contact op, ik denk graag met je mee hoe ik je (niet gratis, maar wel tegen een aantrekkelijk tarief) van dienst kan zijn op je loopbaanvragen.

 

torentje

Neem telefonisch contact op of stuur een mail

Email: Marja@Martd.nl             

Telefoonnummer: (+31) 629578537


Aangesloten bij CMI / NOLOC - Gecertificeerd Loopbaanprofessional